O koláčcích
Druhy koláčků a jejich cena
Koláčky děláme pokud možno z domácích surovin (vajíček, povidel, ořechů, marmelád, mléka z mlékomatů). Ostatní suroviny jsou ryze české (kvalitní mouka, máslo, cukr, olej, sádlo....). Těsta vybíráme podle potřeby, trvanlivosti, přání zákazníka (olejové, převalované, tradiční kynuté, majonézové, vídeňské). Všechny těsta jsou výborná a mnoha léty a akcemi ověřená. Náplně lze vybrat: tvarohová, ořechová, povidlová, tvorohovo-povidlová, tvarohovo-marmeládová. Každý koláček (kromě vídeňského-namáčený cukrem s mlékem) je sypaný posýpkou. Dle přání a příležitosti lze koláček polít máslem, nebo máslem s rumem. Dále lze ze stejných těst objednat ořechové, marmeládové nebo tvarohové rohlíčky nebo drobenkové kohouty. Cena jednoho kusu koláčku je dle velikosti nebo použitých surovin.